Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Όταν η Κρήτη έρχεται στα Γιάννενα. .Οι Χαΐνηδες είναι μια μουσική ομάδα που δημιουργήθηκε το 1990 στο Ηράκλειο Κρήτης. Το όνομα προέρχεται από την αραβική λέξη «χαΐν» και έφτασε να σημαίνει τον επαναστάτη, τον φυγόδικο, αυτόν που γυρίζει στα βουνά. Τα μέλη του συγκροτήματος κατά τη δημιουργία του το 1990 ήταν ο Δημήτρης Αποστολάκης, ο Δημήτρης Ζαχαριουδάκης , η Κάλλια Σπυριδάκη, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Γιώργος Λαοδάκης. Στο πέρασμα των χρόνων, νέα μέλη μπαίνουν και αποχωρούν από την ομάδα, ενώ σε όλα τα ενδιάμεσα σχήματα έως σήμερα παραμένουν σαν ιδρυτικά μέλη οι Δημήτρης Αποστολάκης και Δημήτρης Ζαχαριουδάκης.

Οι Χαϊνηδες σμίγουν τόπους και χρόνους ρυθμούς και ηχοχρώματα. Έρχονται στο Factory Of Sound Ioannina στις 5 Μαρτίου για μια μοναδική συναυλία όπου δε φιλοδοξούν να δώσουν απαντήσεις αλλά να θέσουν με σαφή κι ευφάνταστο τρόπο τα οικουμενικά και αιώνια ερωτήματα.
Η εύρεση της αλήθειας είναι προσωπική διαδρομή του καθενός καθώς βουτά στον ωκεανό της συλλογικής ύπαρξης.
Ξένε άνοιξε το λιμάνι της καρδιάς σου και μπορεί να αφουγκραστείς ένα ψίθυρο, μια λυρική αφήγηση ή να χορέψεις ένα ουρλιαχτό και μια διονυσιακή έκσταση.

 ΧΑΪΝΗΔΕΣ    

<<ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ>>
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος σε ενήλικες που δεν 

συνοδεύονται , από τα παιδιά που κρύβουν μέσα τους....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.