Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Stay tuned. . .

Οι “Imam Baildi”, έρχονται στο ZERO fest 2016 για μια αξέχαστη βραδιά του Αυγούστου δίπλα στην Λίμνη Ζηρού!!
Η συνταγή του Imam Baildi είναι ένας συνδυασμός μουσικών γεύσεων που φέρνουν κοντά το παλιό με το καινούριο, την Ελλάδα με τον κόσμο. Την ιδέα αυτή μετέφεραν στον κόσμο της μουσικής ο Ορέστης και Λύσανδρος Φαληρέας, μαζί με το ομώνυμο συγκρότημα.
Στην κουζίνα τους, η ατμόσφαιρα του παλιού ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού συναντά τη σύγχρονη παραγωγή και ενορχήστρωση.
Στη σκηνή, επτά άτομα συνδυάζουν ήχους από παλιά ελληνικά κομμάτια, δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις, latin, hip-hop και ηλεκτρονική μουσική σε μια συναυλιακή συνταγή που είναι πλέον δοκιμασμένη σε πάνω από 500 εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Από το 2007 ως σήμερα έχουν καθιερωθεί στην ελληνική μουσική σκηνή, με κοινό από όλες τις ηλικίες και γωνιές της Ελλάδας. Παράλληλα, είναι το πιο δραστήριο νέο ελληνικό συγκρότημα στο εξωτερικό, με 3 album που κατέκτησαν θέσεις στην πρώτη δεκάδα των European World Music Charts, και 5 χρόνια περιοδειών σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.
Στις αποσκευές τους έχουν συμμετοχές σε μερικά από τα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ όπως: South by Southwest (US), Montreal Jazz Festival (Canada) (photos), Roskilde(DK) Roskilde (photos), Trans Musicales de Rennes (FR), Sziget (HU) (video), Lowlands (NL) κ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.