Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

     Η Ενορία του Αγίου Βησσαρίωνος Φιλιππιάδος διοργάνωσε Παιδικό Διαγωνισμό αφορμή τα
 25 χρόνια λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης στη Φιλιππιάδα. 
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 15 ετών και σκοπός είναι τα παιδιά να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο ελληνικό τραγούδι, να εκφράσουν τον εσωτερικό τους κόσμο, να αναδείξουν το ενδεχόμενο ταλέντο τους στο τραγούδι, την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και την τόνωση του χορωδιακού ιδεώδους, αφού οι διαγωνιζόμενοι είναι παράλληλα και μέλη της παιδικής χορωδίας που εμφανίζεται στα πλαίσια του Διαγωνισμού. Παράλληλα δεύτερος σκοπός του Διαγωνισμού θα είναι η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, στα LIVE του Διαγωνισμού, για το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο.
Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 ολοκληρώθηκε η πρώτη από τις τέσσερις φάσεις του διαγωνισμού με το 1ο Live. Η όλη διοργάνωση πιστεύουμε πως ήταν μοναδική εμπειρία για όλους: τα παιδιά που έλαβαν μέρος, τους μουσικούς, τους κριτές, τους γονείς, και όλους τους παρευρισκόμενους.
Καλεσμένος της Ενορίας μας στο 1ο αυτό Live ήταν ο γνωστός τραγουδιστής Νεκτάριος Μαλλάς, ο οποίος πέρα από το σύντομο πρόγραμμα που παρουσίασε στο τέλος του Διαγωνισμού αποτέλεσε και μέλος της Κριτικής Επιτροπής μαζί με την κ. Χαρούλα Τάτση, την κ. Μαριάννα Τζαφέρη και τον κ. Νεκτάριο Θάνο.
Η όμορφη απόδοση των τραγουδιών παρόλη την αγωνία των παιδιών, υπόσχεται πολλά για τα επόμενα Live.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.